despre

noi

​SPN Aequitas a fost înfiintata initial in anul 2000, iar in prezent  s-a transformat in BIN Aequitas Aviatorilor si SPN Aequitas Cotroceni, ceea ce permite oferirea de servicii notariale atat in zona Aviatorilor cat si in zona Cotroceni. 

Notari din ambele birouri notariale beneficiaza de suportul unei echipe numeroase structurata in  departamente juridice de specialitate precum si in departamente administrative traditionale, cu atributii financiare, administrative, curierat, arhivari si de receptie.

Experienta si  organizarea noastra in echipe dedicate proiectelor dvs,  ne face capabili sa oferim consilierea juridica si toata siguranta de care aveti nevoie, atât personal cât si  pentru afacerea Dvs. Capacitatea de a ne mobiliza  rapid  ne face partenerul ideal pentru coordonarea tranzactiilor dvs.

 

Acest parteneriat este cu atât mai eficient, datorita dotarilor IT de înalta performanta tehnica si sedii dedicate activitatilor notariale, in care va putem pune la dispozitie camere de întâlnire care sa va asigure confidentialitatea documentelor semnate.

Echipele noastre vorlucra la proiectele dumneavoastra, cu profesionalism, într-un cadru prietenos si modern.

© Aequitas

@Aequitas Bucuresti