despre

noi

​SPN Aequitas a fost înfiintata in anul 2000 isi are in prezent sediul într-o cladire de birouri; Cotroceni Class Offices, (CCO Building), situata în zona centrala a orasului, în imediata apropiere de Piata Operei. 

Cei trei notari publici parteneri beneficiaza de suportul unei echipe numeroase structurata in  departamente juridice de specialitate precum si in departamente administrative traditionale, cu atributii financiare, administrative, curierat, arhivari si de receptie.

Experienta si  organizarea noastra in echipe dedicate proiectelor dvs,  ne face capabili sa oferim consilierea juridica si toata siguranta de care aveti nevoie, atât personal cât si  pentru afacerea Dvs. Capacitatea de a ne mobiliza  rapid  ne face partenerul ideal pentru coordonarea tranzactiilor dvs.

 

Acest parteneriat este cu atât mai eficient, datorita dotarilor IT de înalta performanta tehnica si sediului dedicat activitatilor notariale, in care va putem pune la dispozitie camere de întâlnire care sa va asigure confidentialitatea documentelor semnate.

Echipa noastra va lucra la proiectele dumneavoastra, cu profesionalism, într-un cadru prietenos si modern.

© Aequitas

@Aequitas Bucuresti